Om

Många sidor av mig
Många sidor av mig

Varför en dagbok på nätet? Det finns många anledningar; för att tvinga mig själv att skriva regelbundet, för att offentligt redovisa hur väl jag lyckas praktisera mina goda föresatser och för att det verkar kul.

Vad kommer jag att skriva om? Läsning är min passion så det blir nog en hel del om böcker, men också om min mathållning och motion. Kanske ett och annat recept jag provat och gillat. Foton och funderingar kommer nog också att förekomma.

 Dags för en uppdatering här tror jag…

Nu är det 2014 har jag bloggat här i sex år. Genom bloggandet har jag lärt känna många som berikar mitt liv dagligen med sina bloggar, Instagram eller andra sociala media och några som blivit vänner i verkliga livet också.

Under de här åren har jag blivit äldre — förstås — och upplevt både glädje och sorg. Sommaren 2013 separerade jag och sedan dess har jag försökt hitta tillbaka till mig själv. Bli mer social och modigare igen. Genom att gå med i Viktväktarna och röra på mig mer försöker jag också hitta tillbaka till mitt gamla fysiska jag.

Jag är inte framme än, men jag är på god väg och mycket tack vare allt gott som den här bloggen fört med sig. Så tack för att du tittat in här och jag hoppas du hittar något att läsa här eller via en av mina länkar som tillför något i ditt liv.

kateatwork katecloseup katehappyatarlanda kateintheevening katetiredatworkkateatbrunch

12 reaktioner till “Om

 1. Intressant läsning !

  Vi behöver dock lite mer info och utb för att rätt
  kunna utnyttja detta forum av kommunikation.

  Hälsningar

  Mamma och Pappa

 2. Hej Kattis!
  Första gången jag är inne på en blogg…spännande.
  Vilka fina bilder från kalaset igår. Kul att du och Steven kom. Kram Madde

 3. Hej !
  Har åter en gång varit inne och ”snokat ” i Din blogg framförallt Dina bekännelser som jag borde köra med själv. Verkar både omväxlande och gott men verkar en aning torrt. Inte en enda liten ”wirre” så vitt jag kunnat se ? Bra mot gallsten tror jag.

  Pappa

 4. Kul att du hoppar in ibland!

  Det är sant; jag har funderat på om jag borde skriva vad jag dricker också. Men det är i princip uteslutande vatten och Ramlösa, så jag skriver bara när jag dricker ”onyttiga” drycker.

  Wirre är ju inte riktigt min grej, men jag ska prova nästa gång jag får gallstenskänningar.

 5. Hej Kattis!

  Intressant att läsa din blogg. Kan du rekommendera en riktigt bra bok för flygningen tillbaka till Toronto nästa vecka (tar ca 12 tímmar). Gärna något på engelska. Tackar på förhand! Klasse R.

 6. Hej Klasse!

  Kanske något av Giles Blunt, om du inte redan läst honom. Hans böcker utspelar sig ju dessutom i Algonquin Bay, Ontario, Canada.

  Om du inte läst honom, och kan hitta den föreslår jag att du börjar med den första; ”Forty Words for Sorrow”.

  Annars är författare som brukar vara pålitliga vad det gäller att fånga ens uppmärksamhet och göra det omöjligt att släppa boken till exempel Harlan Coben, Michael Connelly och Jeffery Deaver.

  Kul att du tittade in i bloggen och hoppas att du får en bra flygtur. Hälsa familjen.

 7. Hej igen !
  Dunkar man huvudet tillräckligt många gånger i bordet måste någonting hända. Nu har det hänt en sak i alla fall, jag har kommit in på min ordinarie e-postadress och kunnat läsa hela brevskörden sedan vi for hemifrån. Bitarna på plats !
  Det är osäkert om vi är hemma till den 18. Jag blandar just nu datum mellan olika månader hejvilt. Vill ändå gärna få veta när har han sin födelsedag och har du något tips till oss på present.
  Sänd det gärna som e-post jag behöver den träningen.

  Mvh
  Pappa

 8. ” man ska ha husvagn ”
  Jag har tackat muntligt tidigare för en trvlig födelsedagsfest med mycket gott att äta. Efter en ärlig kamp med betydligt yngre medätande tror jag husvagnstårtan var godast.
  Så här efteråt med GI som grund får jag bara drömma om sådana förlustelser som jag kunde hänge mig åt på festen.
  Skall dock inte klaga, vi har det bra här i När och det går ingen nöd på oss. Jag klarar inte av att slå mamma på golfbanan än men det kommer hon är bara ett till två slag bättre.
  Med anledning av Dina funderingar kring flygresande, minns mina tidigare kommentarer( många år sen nu ) Åk tåg !

  mvh

  Pappa

 9. Kul att höra nyheter från När! Jag promenerade förbi ert andra boende idag på lunchen.

  Tåg är ju på många sätt ett mycket mer sofistikerat sätt att resa. Tyvärr tar det dock lite för lång tid i jobbsammanhang.

  Hoppas att färjeturen på söndag också blir sofistikerad och att vi får en chans att ses när vi är hemma igen. Vi måste ju se till att ni kommer igång med er blogg.

  Kram!

 10. Hej
  Jag är lite framfusig men vill höra med dig om du skulle vara intresserad av att läsa våra debutböcker och recensera dem och i så fall skickar jag över dem i PDF till dig via mail som du kan sända mig via min mejladress. Vi debuterade under 2013 med Röd Vinterängel samt Ankharen och vi är väl det nya svenska författarparet, och böckerna finns att köpa på Adlibris, Bokus m fl. samt via vår egen Widgetshop. Du kan läsa lite om oss och de recensioner vi fått på vår hemsida:
  http://www.bra-leve-forlag.se
  Vi är i verkligt behov av lite draghjälp för att komma ut så vi uppskattar verkligen den hjälp vi kan få och dessutom är våra böcker bra Tack på förhand!
  Tove Birkeland Brandt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s