Frågar åt en vän

Om man fått kontakt med en man via en dejtingsida …

Och han verkar trevlig och bra på alla sätt …

Men han i sista stund ställt in samtliga tre träffar som bokats …

Vad ska jag … eh, min vän … göra då?

7 thoughts on “Frågar åt en vän

 1. Gå vidare. Han har antingen träffat någon och vill engagera sig i det, blivit påkommen av frun, eller upptäckt att han inte är redo att dejta. I inget av fallen är han värd mer tid. Förlåt om det låter hårt men jag har hört de skälen ett antal gånger och tycker att det är värdigast och snällast mot sig själv att släppa de typerna.

 2. Linda – Varför är de så fega att de inte kan säga det då? I det här fallet undrar jag dessutom om det står ‘Löjligt snäll’ skrivet i min panna för han har gett mig sitt telefonnummer och hur vet han att jag inte är en ragata som kommer ringa och skälla ut honom efter noter?

 3. Hej,
  Jag måste säga som Linda, bara att glömma. Tyvärr finns det många sådana killar på alla dejtingsidor. Själv pratade jag mycket med en trevlig kille men han ställde in fyra gånger! Sista gången vi bokade en dejt trodde jag inte det skulle bli av men ville se vad han gjorde, jo han ställde in dagen innan precis som vanligt….. Efter det la jag ned honom. Och jag hade hans telefonummer….
  Men så får man inte glömma alla guldkorn som faktiskt finns!

 4. Fråga honom varför han ställer in träff efter träff. En del får ju kalla fötter, har han varit på någon tidigare dejt?

 5. Susanne – Jag kanske borde gå en guldvaskarkurs? Tycker det är väldigt svårt att hitta de där guldkornen. 🙂
  Nilla – Jag frågade inte just det och den fråga jag ställde fick jag inget svar på, bara fler kramar. Jag är väldigt förvirrad men snart är det semester och då rymmer jag från Stockholm och dejting. 🙂

 6. Jo, guldkornen är svåra att hitta men desto roligare när man träffar på ett. En guldvaskarkurs för dejtingvärlden vore nått!

 7. Ja, det kan ju finnas många skäl till att de inte säger som det är. Ett är ju att de är just fega och de personerna vill man ju inte dela livet med. Ett annat kan vara att de är typen som vill hålla alla dörrar öppna, alltså om anledningen är att han träffar någon annan nu och vill se vart det leder så vill han inte stänga dörren till dig. Inte heller någon man vill dela livet med pga svårigheten att någonsin komma till beslut. Håller med Susanne, guldkornen finns men de är enormt svåra att hitta. Jag träffade uppskattningsvis ett hundratal via nätet, på en period av ca tre år innan jag hittade han jag lever med nu. Han håller å andra sidan måttet 9 år senare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s