Rör inte mina strumpbyxor!

Du söta trevliga expedit på Twilfit som sa att de här nya strumpbyxorna skulle vara minst lika bra som den modellen jag brukade köpa men som nu var slut, jag tror dina exakta ord var att du älskade den här modellen; jag hatar dig!

Strumpbyxor som inte sitter uppe i grenen förstör hela ‘att ha kjol eller klänning är lika skönt som att gå runt i nattlinne’-känslan.

6 thoughts on “Rör inte mina strumpbyxor!

 1. Kan inte annat än att hålla med. Fy fan för strumpbrallor som inte sitter uppe. Jag brukar köpa på mig ett lager på Marks & Spencer när jag är i London men nu är alla slut så jag får harva med en massa äckelstrumpbyxor som glider ner till knäna. Värdelöst

 2. Visst HATAR man expediter som ljuger!?! ”Åh den där sitter jääättebra på dig!!!” Vafan, tror de att man är blind och inte ser att t ex knapparna skulle behöva förstärkas med björntråd för att inte riskera att bli flygande projektiler för att klädkedjorna envisas med att sy kläder bara för plattbröstade kvinnor utan armmuskler?

 3. Har också gått på den där någon gång. Men bara pga att det varit krissituation. Annars skulle jag aldrig frångå mitt vanliga märke.

  Var de bara tillfälligt slut eller, ve och fasa, slut för alltid?

 4. Johanna – Och det går inte att beställa från Marks & Spencer online? Då blir du tvungen att åka till London, snarast! 🙂
  Tess – Det är ju svårt att veta om hon ljög eller verkligen älskar den här modellen och aldrig har provat den jag brukar ha. För de känns inte ett dugg likadana.
  Tant Augusta – Enligt uppgift är de bara tillfälligt slut, jag får väl se. Fast snart måste jag ändå leta någon ny modell. För det SKA bli vår och då SKA jag ha tunnare strumpbyxor. 😉
  Åsa – Oh, det är att leva farligt, att inte ens ha med ett par beprövade strumpbyxor i reserv. 🙂
  Cee – Ja, jag har hittat en mjuk, lite tjockare (50 den) som sitter riktigt bra. Ibland åker de ner lite i benen och blir korviga nere vid fötterna men då sitter de ändå uppe i grenen. Och är mjuka! De här var liksom hårda i materialet och gick dels inte att få upp helt i grenen och kändes vassa mot huden, speciellt upptill där sömmarna inte hamnade där de borde vara. Uschliga var de. Riktigt uschliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s