Godkänt!

Min modifierade version av mjölk- och glutenfri cheesecake fick godkänt.

Jag bytte ut de frysta hallonen mot en knapp deciliter färskpressad apelsinjuice.

Sedan hade jag förutom limejuice och limeskal även rivet apelsinskal i fyllningen.

Den blev lätt och frisk utan att vara för syrlig.

I själva botten hade jag två tredjedelar glutenfria pepparkakor och en tredjedel glutenfria havredigestive vilket gav lite julsmak.

Och som dekoration hade jag konserverade klementinklyftor och pepparkaksbitar.

Jag hade gjort två stycken och båda tog slut.

Annonser

2 thoughts on “Godkänt!

  1. Tess – Problemet är ju att när jag bakar kan jag inte låta bli att äta själv och jag borde verkligen inte äta så mycket bakverk. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s