Sherrysill

Sherrysill

Ingredienser

  • 2 burkar matjessill
  • 1 rödlök
  • 2 msk finskuren dill

Lag:

  • 8 stötta svartpepparkorn
  • 2 msk ättiksprit
  • 2 msk neutral olja
  • 2 dl ketchup
  • 2 msk sherry

Så här gör man:

  1. Låt sillen rinna av, skär i bitar om hela filéer
  2. Hacka löken och lägg i ett kärl med sill och dill
  3. Häll över lagen; sillen ska vara helt täckt
  4. Låt stå minst 4 timmar
  5. Förvara i kyl

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6a5/4414773/files/2014/12/img_8773.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6a5/4414773/files/2014/12/img_8772.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6a5/4414773/files/2014/12/img_8771.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s