Matildas mumsiga kakor

De här kakorna är glutenfria, mjölkproteinfria och jättegoda!

Ingridienser

Cirka 32 bitar

  • 4 dl cashewnötter
  • 1 apelsin – riv skalet och pressa ur saften
  • 100 g torkade aprikoser
  • 1 msk riven ingefära
  • Ca 100 g mörk choklad (70% kakao)

Gör så här:

  1. Mixa cashewnötter, apelsinsaften, aprikoserna och ingefäran i en matberedare
  2. Forma till en rektangel, 1 cm tjock
  3. Smält chokladen i ett vattenbad och bred över
  4. Dekorera med det rivna apelsinskalet
  5. Ställ kallt och skär i bitar innan servering.

IMG_6636

4 thoughts on “Matildas mumsiga kakor

  1. Men åh så mycket gott du skriver om! De där måste testas. Åh så har jag påbörjat en pulled pork och tänkte göra din Cole slaw!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s