Minnesanteckning till mig själv

Minnesanteckning till mig själv:

Om du tänker att du äntligen ska få en sovmorgon är det bra om du stänger av väckningen på mobiltelefonen innan du går och lägger dig.

Å andra sidan var det väl bra att jag var vaken tidigt eftersom det visade sig att de här byggkillarna jobbar även på lördagar. Visserligen kom de inte förrän vid halv nio och visserligen var de inte precis utanför mitt sovrumsfönster men de eftersom jag har överfönstren på vid gavel på nätterna nu hade de full insyn fast de var på andra sidan gården.

6 reaktioner till “Minnesanteckning till mig själv

  1. Lillemor – Jag har persienner, men nu när det är så varmt vill jag ha fönstren på vid gavel och då hjälper ju inte persienner.

  2. Lillemor – Gardiner är inte riktigt min grej. Och jag tänker inte lägga pengar på något jag normalt inte skulle vilja ha bara för att de tillfälligt sätter upp byggställningar.

  3. Fast gubbarna är väl där för att jobba? De borde inte ha tid att hålla på med fönstertittning då… Men om de har den tiden så är det dags att ta fram långpiskan! Du kan få låna en av mig, jag har en med jättelång snärt.

  4. Tess – Nej, fast det kanske är svårt att låta bli att titta om man går förbi ett fönster och det plötsligt står en naken tant där… Egentligen är jag mest orolig för att de ska bli rädda och ramla ner. 😉 Men jag säger till om jag behöver låna piskan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s