Glimtar av en söndag

Jag är osäker på hur jag känner för söndagar egentligen. På sistone tycker jag att de visserligen är sköna men samtidigt lite tråkiga och mest en startsträcka inför nästa arbetsvecka. Ofta brukar jag ju dessutom tjuvstarta jobbandet redan på söndagen.

Den här söndagen har väl inte varit så annorlunda. Förutom att Stockholm fick fint besök. Malin och hennes småkryp kom upp till storstaden och fikade med oss på Bönor&Bakat. Det, solen och den blå himlen satte guldkant på en i övrigt vanlig söndag.

Trots att jag varken fick äta någon ciabatta eller brownie. Sällskapet var ju det viktigaste.

6 reaktioner till “Glimtar av en söndag

  1. Malin – Vi har inte glömt att dina söner ville att vi skulle komma hem till er någon lördag. Kram. 🙂

  2. Känner på ett liknande sätt inför söndagar, men brukar då snabbt påminna mig om tiden då vi veckopendlade och det var dags att åka från varandra. Det var på den tiden då söndagar slet i hjärtat. Så söndagar nowadays är inte så illa. Men varför börja jobba, jag gör likadant. Kan vi inte ta och sluta med det, tror du?

  3. Spader Madame – Så är det. Allting är relativt. 🙂 Men vi måste absolut sluta jobba på söndagar. Vi måste bli väldigt religiösa och helga vilodagen.

  4. Helgerna går för fort! Förut var det på söndagen jag brukade våndas, inte för att en ny vecka skulle börja, men för att helgen nästan var slut. Men nu har jag börjat med det redan på lördagseftermiddan! Galet. Hade i alla fall en kul eftermiddag igår och åkte skridskor med familjen. 🙂

  5. Smultron – Det är ju det som är så konstigt. Veckorna och helgerna har blivit så korta plötsligt. Men skridskor låter kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s