Jag hade iallafall fin utsikt

I kväll har jag idiotiskt nog jobbat.

Det var några som lät förstå innan semestern att det var absolut nödvändigt att vissa filer färdigställdes trots att det är semestertider.

En del rapporter kunde jag delegera till en kollega i Indien, men några andra krävdes det att det var jag själv som gjorde.

För några kvällar sedan ägnades hela kvällen åt att via mobilt bredband hämta hem de databaser jag behövde och i kväll sammanställde jag rapporterna och skickade ut.

Och fick förstås bara ‘Out of Office’-meddelanden tillbaka från i princip alla jag skickat rapporterna till.

Men det är lite mindre som måste göras när jag kommer tillbaka och jag hade iallafall en oslagbar utsikt genom verandadörren.

6 reaktioner till “Jag hade iallafall fin utsikt

  1. Jättefin bild! 🙂 Och det där med semester verkar ha blivit lite flytande. Jag måste också försöka få till lite jobb på nåt vis. Snart.

  2. Lillemor – Det tog verkligen emot att sätta i gång jobbdatorn. Men i morse kändes det å andra sidan som första dagen på semestern igen och det är ju ingen tokig känsla. 🙂
    Tesa – Jag har ju iallafall åkt till en plats där jobbmobilen vägrar tillåta något annat än SOS-samtal. Alltid något. 🙂
    Åsa – Vi har det lugnt och skönt. Men Steven börjar uppvisa symptom på lappsjuka så vi får se hur länge lugnt och skönt duger. Hoppas ni har det härligt också. Kram.

  3. Fint ni har det! Är det erat ställe eller hyr ni? Skönt att måstet på jobbet är avklarat,. Även om det allra bästa varit om du hade fått vara helledig.
    Kram!!

  4. Yllet – Mormor och morfar köpte det här stället på 50-talet och nu är det min mamma och pappa som äger det. Tyvärr är det lite långt från Stockholm och står alldeles för ofta outnyttjat. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s