Midsommardagen klockan 07:00

Våra vänner som vi firade midsommar med hade hotat med att deras barn minsann skulle väcka oss redan vid 6 eller 7 på midsommardagen.

Så blev det inte. Istället var det Steven som redan innan klockan sju ville ut och fiska. Eftersom det var så vackert ute med spegelblankt vatten och mjuk morgonsol följde jag efter med kamera och en bok.

Det var lite för svalt för att jag skulle sitta särskilt länge och läsa. Men jag fanns på plats för att dokumentera årets första fiskelycka.

Nu har vi redan plockat ihop, packat in i bilarna, städat och åkt hem. Det kändes sorgligt att åka men nu vräker regnet ner och åskar så det är riktigt skönt att vara hemma.

3 reaktioner till “Midsommardagen klockan 07:00

  1. Miss U D – Njae, inte direkt. Jag kan nog vakna rätt tidigt men det är nog bara fiske som får Steven att stiga upp så tidigt. Frivilligt alltså. Och även om jag vaknar hyfsat tidigt är jag inte någon morgonmänniska och ligger gärna och drar mig.
    Spader Madame – Tack. Jag håller fortfarande på och försöker bli vän med min kamera. Och att tänka som en fotograf. Ofta ser jag efteråt vad jag borde tänkt på när jag tog bilden. Och då är det är ju så dags. 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s