Bufferi-buff

Man skulle kunna säga att jag ibland är som ett videoklipp man försöker få köra med ett segt trådlöst bredband. Det kan ta ett tag innan det blir någon fart och man får garva läppen av sig.

Men efter att jag nu fått buffra, det vill säga ta det lugnt i tre dagar lämnade jag slutligen hemmet på riktigt och fick en del gjort. Eller så var det iallafall tänkt.

Först åkte vi hem till mamma och pappa. Mamma skulle nämligen egentligen operera sitt knä på onsdag och hade blivit rekommenderad att ha med sig musik att lyssna på under ingreppet.

Jag hade tagit med mig min MacBook, min iPod och nyinköpta hörlurar som skulle vara särskilt bra på att stänga ut oönskade ljud och var redo att kopiera in mammas favoritskivor. Så blev det dock inte för när mamma öppnade dörren skrattade hon och frågade om jag inte fått hennes sms. Visst hade jag det, men det hade jag inte hört så det var först då som jag fick veta att läkarna bestämt sig för att skjuta upp operationen på obestämd framtid.

Istället för musiköverföring och iPodutbildning blev det trevligt fika, tittande på pappas och mammas favoritklipp på Youtube just nu samt utläggande av annons på Blocket. Sedan åkte Steven och jag tillbaka in till stan, fick på något magiskt sätt en laglig parkeringsplats och gick för att äta lunch.

Under promenerandet i kvarteren lyckades jag införskaffa en ny adventsstjärna modell grande. Några glada strumpor både till mig och till Steven fick också följa med hem. Liksom middagsmat och lite adventsväxter. Nu känns det som lite mer advent här hemma. Inget att garva läppen av sig åt kanske, men mysigt.

2 reaktioner till “Bufferi-buff

  1. Bra buffrat! En sådan där stor stjärna ska jag köpa när de rear – till nästa advent. Tänkte ha den på min balkong! Eller kanske till och med en större. Din var så fin!

  2. Spader Madame – Jag var lite inställd på att jag skulle ha en vit eller naturfärgad, men de var slut. Och jag kan inte påstå att jag blev särskilt ledsen över att behöva köpa en röd. Jag är såld på rött i heminredningen, till skillnad från kläder där det bara är rosa som gäller.
    Och jag behöver en stor, jag har nämligen inga gardiner… 😮

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s