30 dagar: Ett ögonblick

Dag 8 av 30 dagar: Ett ögonblick

En gång i tiden när jag övervägde om jag verkligen skulle ge mig in på att försöka skriva de här 30 dagar av rubriksatta inlägg tänkte jag att det här skulle bli ett av de svårare inläggen att skriva.

Sedan dess har jag rannsakat mitt liv på jakt efter det ultimata ögonblicket. Ett ögonblick som skulle vara speciellt, på något sätt avgörande och gå att beskriva i ord. Jag kom inte på något som jag skulle kunna återge så att det skulle bli förståeligt för någon annan.

I dag sitter jag alltså här och skriver om ingenting. Eftersom jag åtagit mig att följa den här 30 dagarsutmaningen. Jag tröstar mig med att det iallafall inte kommer att ta så lång tid att läsa det här inlägget om ingenting. Bara ett ögonblick.

8 reaktioner till “30 dagar: Ett ögonblick

  1. Skrattar! Eftersom det kommer att behöva skrivas om fler ögonblick! Men alltså. Så himla olika vi är. Jag har inte reflekterat så mycket alls över de olika teman som det ska skivas om. Mer; Okej, alla gör det. Om de kan så kan väl jag… Men jag tyckte också att det där ögnblicket var svårt och såg sedan att det kommer fler. Men tror du att jag planerar för det? Närå…

  2. Anna of Sweden – 😉
    Spader Madame – Fick du någonsin göra det där testet i skolan där den första instruktionen var att man noggrannt skulle läsa igenom ALLA frågorna/instruktionerna innan man började besvara dem? Och den sista var att ”Nu när du läst igenom allting kan du skriva ditt namn på papperet och lämna in det utan att göra någonting annat.” Jag klarade den uppgiften. 😉
    Och för mig var det lite motsatsen, att alla andra hade så bra inlägg att jag kände pressen att försöka få till något hyfsat bra.
    Smultron – Jag var ju tvungen att fuska lite. 😉 Jag ser det som en skrivövning och bestämde mig för att alla mina inlägg skulle ha samma upplägg. Men det börjar jag ångra nu för det gör det minsann inte lättare. Och jag har redan identifierat minst ett ämne där det nog kommer att bli omöjligt.

  3. Alltså. Jag klarade också testet, även om jag blev skitstressad av allt som började hända vid de andra bänkarna. Jag skulle nämligen alltid göra som det var sagt – fast ändå tävla. Först klar liksom och jag tänkte att det var själva helvete vad de andra läste fort. Jag vann! Fast så sade man ändå att det inte var någon tävling- men jag vann!

  4. Spader Madame – Ha ha. Fast jag trodde det var flest rätt som gällde, inte först färdig. Men i det här fallet vann du väl båda kategorierna. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s