30 dagar: Det här åt jag i dag

Dag 4 av 30 dagar: Det här åt jag i dag

En gång i tiden, för inte alls länge sedan, närmare bestämt i morse åt jag frukost. Det blev inte den nyttiga frukost jag borde ha ätit. Inte heller den frukost med skivat kokt ägg och kaviar på en Wasa Sport som jag tänkt äta. Eftersom äggen visade sig vara slut. Istället blev det två rostade smörgåsar, en med ost och skinka och en med jordgubbsmarmelad. Och mjölkkaffe.

Sedan var det dags för lunch. Den åt jag med Malin på Vapiano. Det blev en liten sallad och en spagetti carbonara. Till det två små flaskor Pellegrino. Tack vare salladen kändes det ganska nyttigt och spagetti carbonara kändes som bra mat en sån här ruggig dag.

Efter att ha traskat hem i snöyra slank jag in på 7-11, egentligen för att köpa Ramlösa men då kunde jag inte motstå en chokladcroissant som fick bli mitt mellanmål.

När Steven kom hem var han snäll nog att gå till ICA och handla lite middagsmat. Vi åt hemlagade hamburgare och jag hade lite ugnsrostade chips till.

I dag var kanske inte den dagen jag skulle ha valt till att dokumentera mitt födointag om jag fått välja själv. Jag hade valt en dag när jag ätit väldigt nyttig, fotogenisk eller exotisk mat. Fast de gånger jag äter så kommer det ju oftast med i bloggen iallafall.

7 reaktioner till “30 dagar: Det här åt jag i dag

  1. Tesa – Blandning av dagar, det är det som är grejen. 🙂
    Chokladcroissanterna är helt fantastiska, det är som nutella i dem, inte hård choklad. Ljuvligt helt enkelt.
    Yllet – Tackar. Och jag var särskilt nöjd med lunchen. Speciellt eftersom jag tog en sallad till, carbonara kan bli lite väl gräddig för sig själv. Det enda problemet, vilket ju också är en fördel, är att det inte går att få till köpepommes hemma.
    Spader Madame – Lite väl mumsig kanske, men alla dagar är inte så där. 🙂
    Miss U D – Tyckte jag inte att det kittlade i näsan! 😉 Tack. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s