-7

Nej. Det är inte morgonens temperatur.

Det är min bedömning på en skala från 1 – 10 där 1 är Uselt och 10 är Utmärkt över hur jag känner för att ägna en okänd del av min lördag åt att tömma en av föreningens hyreslokaler.

Som alltid kommer det att vara det vanliga lilla järngänget som ställer upp. Åh, vad jag skulle vilja vara en av de där alla andra. Som har viktigare saker för sig.

Som att köpa en varmare jacka till exempel. Och sitta länge och äta en god och dekadent helglunch.

Dessutom skulle jag behöva ägna minst en halv dag åt att sitta ned med kassören och sätta ihop föreningens budget för nästa år.

Så på en skala från 1 – 10 där 1 är Uselt och 10 är Utmärkt tycker jag att det faktum att jag snart ska åka och hämta en liten lastbil som jag har hyrt, plocka fram arbetshandskar och sopsäckar som Steven har åkt och köpt och ägna ett okänt antal timmar åt att plocka ihop och bära skräp som andra lämnat efter sig hamnar på -7.

Och de som tycker att man alltid ska vara positiv vad som än händer kan slänga sig i väggen. Eller komma hit och hjälpa till.

2 reaktioner till “-7

  1. Miss U D – Om det skulle roa dig att slänga dig i väggen får du för all del göra det, men jag kommer inte att insistera nu när du hållit med mig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s