Sorterat och klart

Nu har jag äntligen gått igenom böckerna från bokyllan i vardagsrummet. Sorterat bort de som blivit för skadade av vattnet för att spara. En kasse full blev det, jag har inte orkat räkna exakt hur många men det blir väl nästa projekt. Att lista dem så att jag kan skaffa nya exemplar.

Om det går. En av de förstörda böckerna är en guidebok över Los Angeles skriven av Louise Boije af Gennäs som det inte verkar gå att få tag i längre. Jag inser att den säkerligen är inaktuell vid det här laget, men för mig är den ett minne från min första, och hittills enda resa till Los Angeles.

Resten av böckerna har jag nu ställt tillbaka i bokhyllan i färgkoordinerad ordning. Jag är inte riktigt säker på om det är min stil. Men nu får det stå så här ett tag. Böckerna känns som många fler när de placeras utanför bokhyllan och sedan ska sorteras och ställas tillbaka igen.

7 reaktioner till “Sorterat och klart

 1. Snyggt. Du får ta kontakt med Louise, hon kanske har en till övers.
  I söndagskväll blev jag fast i en film med Clintan, ”Blodspår”. Tyckte snabbt att jag kände igen den.Kolla upp och jo då den var efter en bok av Michael Conelly som jag läst.

 2. Lillemor – Vad tyckte du om filmversionen? Egentligen tycker jag att Clintan var för gammal för rollen, men jag är väldigt svag för Clintan så jag stod ut med det. 🙂
  Spader Madame – Tack. Det är väl inte hela världen om jag inte får tag i den, men jag ska iallafall försöka.
  Malin – En liten del av mig är ändå lite upprörd över att böckerna inte står i bokstavsordning. 😉 Tack för tipset, ska genast kolla.

 3. Jag är också svag för Clintan,men han börjar ju som sagt bli lite till åren. Tyckte dock att filmen var o.k.

 4. Smultron – Tack, du är en ängel. Jag ska beställa direkt. 🙂
  Lillemor – Clintan kommer alltid att vara Clintan. 🙂 Jag är ju en stor beundrare av Michael Connelly men Blodspår (Blood Work) hamnar långt ner om jag skulle ranka hans böcker. Men filmen var ok tycker jag med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s