Maria Montazami was here?

Det kan förstås finnas fler inredare än Maria Montazami som gillar tassels. Och att en inredare varit i farten var uppenbart överallt i Steigenberger Hotel Herrenhof.

Byggnaden är från 1913 men totalrenoverad inuti, mycket var nu extremt modernt men många äldre detaljer var också bevarade. Allting var genomtänkt, diskret men med flera roliga detaljer som till exempel kristallkronor i en plastcylinder. I restaurangen hade de silverfärgade stolar i rokokostil med modernt lila och mörkgrå klädsel på sitsen.

Jag tyckte som vanligt att det var för varmt, överallt utom i restaurangen faktiskt, men sängen var skön och rummet trevligt. Badrummet fräscht och funktionellt, även om det saknade badkar vilket jag vet att en del absolut vill ha. Själv är jag nöjd med dusch, speciellt om den har bra tryck vilket den här hade.

Läget på hotellet var också mycket bra. Nära både till shoppinggator och de olika ståtliga byggnader man kan vilja besöka i Wien.

Enligt vissa bokningssajter verkar man också kunna få rum på hotellet till en hyfsad kostnad. Hotellet själva lovar att matcha lägsta pris man kan hitta om man bokar direkt med dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s