Ooops!

Det blir ingen belöning den här helgen.

Igårkväll var ju ett planerat undantag. Jag åt i och för sig inte särskilt mycket pizza och jag drack ingen öl utan höll mig till Ramlösa. Men pizza är ju ett undantag från hur jag vill äta nu.

Idag däremot föll jag av vagnen, som de engelsktalande säger, helt och hållet. Pizzarester, chips och brownie. Och jag är fortfarande sugen.

Jag vet precis vad det beror på. Jag är trött och stressad och har fortfarande lite förkylning kvar i kroppen. Men jag blir ändå arg på mig själv för att jag inte kan låta bli att ta till mat istället för att göra någonting annat konstruktivt.

Men vad tusan. Gjort är gjort. Nu gäller det att se till att ta nya tag och inte låta en dags svaghet bli en vana.

Och försöka glömma att det finns sex olika sorters Ben&Jerry-glass i frysen.

8 reaktioner till “Ooops!

 1. Precis Katarina…Jag jobbar ju även med riskbruk ffa inriktat på alkohol och även om detta inte handlar om riskbruk så är det precis så vi säger till patienterna ” Vad är det som har gjort att du har klarat av att tex inte dricka på två veckor,?” Istället för att fokusera på ”snedsteget”.

  Innan kanske du föll för frestelsen nästan varje dag och nu en gång på två veckor, BRA JOBBAT!!! Det kanske blir en god fruktsallad idag??? Verkligen smaskens om man lyxar till salladen lite 🙂

 2. Har du alla sex smakerna i frysen!? Den är ju svindyr den där glassen. Och tyvärr svingod. Har precis upptäckt den sen min dotter för inte länge sen bad mig köpa den. Är ju rena rama godiset. Iallafall de två jag smakat; half baked och dough nåt.

 3. Nilla – Det var svårt att begränsa sig till sex smaker; det finns många fler! 🙂
  Och jag håller med om att det är mer godis än glass. Det är ju därför jag köper den fast den är dyr. Min favorit är Phish Food som är chokladglass med chokladfiskar och marshmallows eller Chocolate Fudge Brownie som är precis vad det låter som. 🙂
  Anna – Eller så är det pedagogiskt att vara lite sådär syrligt utmanande mot mig. Nu tänker jag att jag ska minsann visa den där spydiga Anna att jag kan motstå både Ben och Jerry även om de är oemotståndligt smaskiga. 😉
  Spydiga var ett skämt, men det förstod du va’?

 4. Jag säger som de säger in Amerikat: I plead the 5th on grounds that my answer might incriminate myself. 😉
  Nejdå, jag läser inte för många deckare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s