Sova med fienden

Jag vet inte riktigt hur det går till men klockan blir alltid alldeles för mycket innan jag kommer isäng. Varje morgon när jag har svårt att komma upp ur sängvärmen och varje eftermiddag när tröttheten slår till som värst svär jag att den kvällen ska jag minsann gå och lägga mig i tid.

Men när jag kommer hem är det alltid så mycket som ska göras. Är det inte jobb så är det något för bostadsrättsföreningen eller andra vuxengöromål. Ikväll har jag sett till att alla mina räkningar fanns med för betalning innan månadens slut och gått runt i trapphusen för att försöka dela ut medlemspärmar.

Sedan vill jag ju känna att jag haft lite egentid också. Alltså hamnar jag i soffan framför tv-n med datorn i knät. Alldeles för ofta fastnar jag då i något tv-program som egentligen slutar för sent.

Ikväll har jag fastnat framför ”Sova med fienden” med Julia Roberts och Patrick Bergin. Jag tycker verkligen inte om den filmen, den är för otäck, speciellt nu mot slutet. Jag har sett den flera gånger redan så jag vet vad som väntar och hur den slutar. Ändå är jag rädd och trots att jag är rädd kan jag inte sluta titta.

Jag antar att jag måste fortsätta titta så att jag är säker på att när jag äntligen går till sängs är det ingen risk att jag behöver sova med fienden. För den där Patrick Bergin vill jag inte ha besök av, inte ens i mina drömmar. Särskilt inte i mina drömmar.

2 reaktioner till “Sova med fienden

  1. Håller med dig. Har också sett den filmen flera gånger, men är lika spänd och tittar mellan fingrarna varje gång. Fördelen är att man vet när man skall titta mellan fingrarna. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s