Äntligen lördag

Det var inte jag som var på firmafest och kom hem efter 3 inatt. Jag blev spontant hembjuden till min bror och hans fina familj på middag och Idol. Vilket för övrigt var första gången jag såg det programmet den här säsongen. Och jag tycker förstås att fel kille vann. Kom inte och säg att jag inte kan fatta snabba beslut.

Men det var en avvikelse från ämnet. Jag kom hem tidigt men ändå inte i säng förrän kanske vid 1-tiden. Och väcktes vid 5-snåret då Steven var uppe av någon anledning. Efter det tog det väl en timme innan jag kunde somna om.

Så nu är jag nyvaken och fortfarande ganska trött. Jag sitter här i soffan med datorn i knät och tittar på Hair på tv. Det är så många låtar jag tycker om från Hair: Aquarius, Hair, Black Boys, White Boys och Good Morning Starshine.

Men framförallt väntar jag på den här. Dels känns den i maggropen varje gång jag hör den och dels skulle jag önska att jag kunde sjunga så där.

Jag får lite dåligt samvete av att bara sitta här och lata mig. Men sällan har jag längtat så mycket efter lördag och sovmorgon som den här veckan. Det kändes som om jag inte såg dagsljus förrän igår och då var det stressigt som tusan på jobbet så det var bara genom fönstret.

Men jag har sett snö den här veckan och jag kikade faktiskt lite på luciatåget på jobbet så nu har jag nästan lite julkänslor. Det är inte långt kvar nu. Och vilket härligt långt juluppehåll det blir i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s