Vilken trevlig kväll!

Igårkväll var vi hos vännerna i Nykvarn igen. Det brukar inte bli så sent eftersom de tvingas upp i ottan av sina morgonpigga barn, men igår blev det iallafall så sent att portkoden inte fungerade längre. Uppenbarligen är jag väldigt sällan så sent ute för det tog mig ett tag att förstå att jag inte slagit fel kod utan var tvungen att använda nyckeln.

Eftersom vi nästan alltid är hemma hos dem försöker vi ha knytkalas när vi ses. Den här gången gjorde vi en tapasbuffet. Det var så trevligt när vi alla rörde oss i köket och pysslade med olika maträtter samtidigt som vi pratade. Och gott blev det också.

Sedan såg vi nya På Spåret som de spelat in kvällen innan. Jag är svag för Kristian Luuk och Fredrik Lindström och tycker de skötte programledarrollerna med den äran. Steven briljerade med att kunna svaren på flera frågor som deltagarna missade på. Efter ett tag erkände han fnissande att han minsann tittat lite redan igårkväll!

Därefter var det dags för lite seriöst tävlande. Vår Xbox 360 kopplades in och vi spelade Scene it! Jag gillar verkligen det spelet; flera olika typer av tävlingsmoment där man är olika duktig på olika typer. Jag är bra på de där man bara väljer ett svarsalternativ, men ganska dålig på de där man först måste ”ta kontrollen” med den stora knappen för att sedan välja svarsalternativ.

Visst kan man tycka att det är för få filmklipp eller att kommentatorn är lite fånig, men det är ju inte det viktigaste. Det är ett lättsamt och smidigt sällskapsspel. Jag ska faktiskt undersöka om det kommit några nya versioner eller andra spel där man använder samma knappkontroller.

5 reaktioner till “Vilken trevlig kväll!

  1. Det låter som att ni har haft en riktigt trevlig helg! Men det där spelet har jag aldrig hört talas om…får kolla om det finns till Nintendo Wii oxå …Ha en skön vecka!

  2. Det finns något som heter Buzz till Playstation, men jag vet inte om Wii har något liknande.
    Hoppas du också får en skön vecka.

  3. Det enda problemet är att Katarina alltdi vinner. Jag som lyckats inbilla mig att jag har en ganska god allmänbildning ser mig alltid slagen. Det måste bero på att jag är morgonmänniska och går på sparläge vid 10 på kvällen. Nästa gång skall vi spela 6 på morgonen – då skall du få se på tusan gumman!

  4. Klockan 6 på morgonen går jag inte bara på sparläge – då är jag inte uppstartad ännu. 😮
    Och du är ju både intelligent och allmänbildad… för att vara en vacker blondin alltså. 😉
    (OBS: Bara ett skämt, Malin är mycket intelligent och allmänbildad, alla hårfärger inräknat.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s