Midsommar i Vasastan

midsommarcollage

Steven och jag hade först tänkt tillbringa Midsommarafton vid vattnet på Ingarö. Men eftersom alla väderleksprognoser var rörande eniga i att det skulle regna här i Stockholmsområdet och vi ville åka åt lite andra olika håll övriga dagar i helgen bestämde vi att vi kunde ha det minst lika mysigt hemma.

Så idag sken förstås solen. Lite iallafall. Därav följer att jag upplevt min första innerstadsmidsommar och inte bara suttit inne och myst. Det var förvånansvärt mycket folk i Vasaparken; utspridda över hela parkleken och alla gräsplättar. Att majstången stod mitt på en asfaltsplan och var prydd med köpeblommor kändes förstås lite udda, men folk dansade och hade picknick och vissa hade vackra kransar i sitt hår så det kändes ändå som midsommar.

2 reaktioner till “Midsommar i Vasastan

  1. Det var helt ok; jag ville få en känsla av midsommar och det fick jag. Det är klart att jag skulle kunna vara väldigt kritisk och tycka att det var för tillrättalagt osv men det tänker jag inte göra. Jag bestämde mig för att bli glad för att något hade gjorts för de, för mig förvånande många, som firar midsommar inne i stan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s