Ett raffset kanske?

Jag står inför en av mina hatuppgifter. Jag måste köpa nya underkläder.

Min favorit-bh lämnade in i morse, ena bygeln gick bara av. Och kom inte och säg att man kan byta bygel för dels tror jag det är svårt att hitta en i precis rätt storlek och dels är jag inte pysslig nog för att klara av något sånt. Jag har väl inte någon extremt ovanlig bh-storlek, men tillräckligt stor byst för att billiga bh-ar från till exempel HM är uteslutna.

Dessutom börjar många av mina trosor ha blivit tvättade så ofta att det är dags att de får gå i pension. Vilket gör mig nervös, för jag är ganska petig när det gäller trosor. De ska vara tillräckligt stora (förstås), gå upp i midjan eller åtminstone sitta bra på plats, de får inte visa troskant genom byxan och absolut inte glida upp i… ja, ni vet så där fruktansvärt obehagligt.

Så det kommer att bli dyrt. Och inte är det något nöje heller; för det första behöver jag vardagsunderkläder – inga raffset – och för det andra hatar jag alltid att prova kläder. Och att prova underkläder är  jobbigt i kvadrat, då måste jag ju ta av mig alla kläder.rosabh

Men måste man, så måste man. Kanske ska jag belöna mig själv med ett raffset om jag ändå genomlider alla de kval som underklädesshopping innebär.

Eller åtminstone något sött underklädesset i rosa.

4 reaktioner till “Ett raffset kanske?

  1. Jag är också tvungen att ge mig ut på underklädeskjakt, suck. Jag är ju överhuvudtaget måttligt road av att springa i affärer när man MÅSTE ha nånting. Att strosa runt när det är lite folk och ögonshoppa är så mycket trevligare.

  2. Visst är det konstigt? När jag är pank ser jag massor med kläder jag vill ha, när jag har pengar och behöver något är det mycket svårare.

    Och de där tillfällena när det är lite folk har jag fortfarande inte lyckats pricka in. 🙂

  3. Jag var och shoppade underkläder på NK en gång och fick hjälp av en av deras BH-proverskor, helt fantastiskt! En liten dam som hämtar strolekar, lyfter upp, rättar till och ser till att man går nöjd och glad därifrån, förvisso lite fattigare än vanligt men jag tycker att det är värt att lägga en del på bra BH:ar. Kan definitvt rekommendera det om du bor i närheten av ett NK, de är duktiga och inte ett dugg snobbiga och så har de ett väldigt stort utbud!

  4. Jag kanske ska smyga in på NK då, men jag har otroligt svårt för tanken på att någon skulle lyfta upp och rätta till på mig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s