Gräsänka

– Var är din kompis Steven? frågade Erik, 3 år.

Steven har åkt med sin dotter och hennes halvbror, också 3 år, till Ytterbyn utanför Björklinge. Så jag är gräsänka. Jag saknar honom men det är skönt också att få tid för mig själv. Igår satt jag halva natten och lekte med html. Idag har jag läst och tagit en tupplur innan jag åkte ner till Malin och Ronnie i Nykvarn.

Jag blev bjuden på god middag, fick gosa med Johan och busa lite med Erik. Sedan testade vi våra kunskaper om mat, dryck, vett och etikett med frågor från Sybarit. Därefter visning av bilder från i somras, bloggletande och slutligen tog vi Turbo-Gen-Testet hos SAAB.

Meningen var att Malin skulle visa sin nya bil, men vi blev nyfikna på testet och tänkte att om det fungerade på rätt sätt skulle ju Malin få upp sin bil som slutresultat. Det var ett kul test, inga trista frågor utan visuellt och kreativt. Problemet var bara att både Malin och Ronnie var för ärliga på den delen som alluderade till antalet personer i hushållet och fick bara upp Combi-bilar.

Jag däremot som valde som en glamorös gräsänka fick följande profil:

Du har ett varmt härta, är lite mystisk, romantisk och går din egen väg. Du älskar design, vackra ting och kvalitet och älskar att gå på museum. Och du skulle gärna resa långt härifrån. Ni är två därhemma. Du kör både i backar och på plan mark, på torra vägar, med solglasögonen på.

Och det gör jag tydligen i en SAAB 9-3 Cabriolet Aero Biopower. Det var nära att jag bokade provkörning på en gång!

När jag kom hem hittade jag parkeringsplats redan efter 10 minuter! På det hela taget en toppenkväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s